Mirë se vini në faqen e internetit të Federatës sone

 

 

Ne jemi te lumtur për të mirëpritur të gjithe  fansat e pëllumbave , për të gjithë ata që duan të dinë më shumë per  pëllumbat  viaggiatore ,per garat,  kampionatin  dhe natyrisht  mund te regjistrohen në faqen tonë.

Ne do t’ju  sigurojmë një informacion të plotë dhe interesant  në lidhje me botën e pëllumbave  viaggiatore. Ky do te  jetë një sistem i mirë i komunikimit dhe transmetimit të informacionit për profesionistët dhe për amatorët.

Disa nga zonat e tij janë të rezervuara për grupet e Federatës ose për një Breeder të regjistruar, shumica e faqes është e arritshme   për të gjithë te apasionuarit  e pëllumbave.

Një risi absolute është Forumi, që ne shpresojme  se do të bëhet një pikë e vërtetë per  takime  dhe angazhimin per  të gjithe  te apasionuarit  e pëllumbave, në sajë të kesaj faqe prestigjoze 

 

   MOTI SOT NE VLORE
MOTI SOT NE VLORE
Internet                      Kapacitet më të madh, me shpejtësi më të madhe dhe besueshmëri maksimale. Kjo është ajo që ofron Nisatel për të gjithë ata që do të zgjedhin një nga paketat tona te internetit, me fibër optike apo ADSL.
Internet Kapacitet më të madh, me shpejtësi më të madhe dhe besueshmëri maksimale. Kjo është ajo që ofron Nisatel për të gjithë ata që do të zgjedhin një nga paketat tona te internetit, me fibër optike apo ADSL.

VIP SALOTI

  NISATEL

Ne ditet e sotme, transmetimi i sinjalit nepermjet fibres optike eshte shume me i kerkuar ne krahasim me transmetimin me kabell bakri, per shkak te perparesive qe ka. - Navigim me shpejtesine me te larte duke ju lejuar te shkarkoni filma, muzike dhe foto
Ne ditet e sotme, transmetimi i sinjalit nepermjet fibres optike eshte shume me i kerkuar ne krahasim me transmetimin me kabell bakri, per shkak te perparesive qe ka. - Navigim me shpejtesine me te larte duke ju lejuar te shkarkoni filma, muzike dhe foto